Jun 8, 2009, 12:21 AM

***(малка крачка) 

  Poetry
1228 0 31

 

 

стари възлести връзки

протрили до болка

всяка малка извивка на (с)мисъл 

за път

до капка попиват забързано 

в пръстите

насочени право към някъде 

там

шепнешком

ме убиват и водят и връщат

към изгрев неискрен

в псевдоприливен цвят  

от вчера и някога

в неудобни за малки мечтания

стъпки 

 

боса утре ще тръгна

 

идваш ли?

 

 

 

© Дора Павлова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??