15 февр. 2011 г., 20:49

Малка лоша скитница 

  Поэзия » Любовная
688 0 6

 

 

Малка лоша скитница

 

 

Искам да ти кажа толкова неща...

а дали е нужно почвам да се питам.

Ти, всъщност, "изучаваш любовта",

а пък аз съм малка лоша скитница.

 

Скитам във пространството,

в очите ти...

Скитам в настоящите си спомени.

Скитам в дните ми...

и в дните ти

искам любовта.

Огромно е

 

чувството, което ме изпълва

и ме кара да се търся във душата ти.

Аз не бързам. (Може би не бързам).

Любовта е винаги пристрастна.

 

 

 

© Надежда Маринова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??