27 сент. 2011 г., 12:52

Малко безредие 

  Поэзия
522 0 0

Малко безредие.

Колко чаровно.

Много безгрижни уж дни.

Малко е времето.

Колко промени...

Много, и още боли.

 

Малко безредие.

Колко чаровно...

Тръпка да има в нещата...

Малко ни трябваше.

Колкото - толкова.

Много още ни предстои.

© Джули Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??