Не си скуби косите, мон амур,
и без това останали са пти.
E, вярно е, изглеждаш малко сюр,
но где пък да заровя си пръстú?!
Не си скуби косите, мон амур.
Знам, искаш нашамариш ми дюпú,
ала е то модел на гран котюр,
изкуство с бой ли ще унищожи?!?
Не си скуби косите, мон амур.
Те всички казват, че съм тре жоли!
Да, зная, че ти идвам малко сюр,
но пък от сюр главата не боли.
© Лулу Все права защищены
при мен стиха ми скромен е довел )))