9 янв. 2021 г., 16:22

Малко топлина 

  Поэзия » Другая
526 0 0

 

Малко топлина и вече съм щастлива

само нежен полъх пролетен ветрец

и в мен ще се пробуди самодива

с огнени коси и приказен венец

 

Дай ми тон и ще изпея песен,

дай ми цвят – ще нарисувам пъстрота

Леко примижи и виж – чудесен

кът е скрил в зениците си всеки

и пази свойта вяра в шепа топла красота

© Любомира Нанева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??