2 дек. 2006 г., 00:32

Малко за Любовта 

  Поэзия
572 0 4
Сълзите ми изсъхнали
са върху очите, внасят
смирение на моето
изражение.
Гладна е душата ми
за обич, жадна съм
за ласки и добрина.
Диря красота в
пустиня, ала
възможно ли е в
пустошта истината
да вирее?
" Внеси и вземи Любов!"
е закона на
равновесната Любов!

© София Русева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??