8 янв. 2012 г., 19:08

Малкото, което ми остана 

  Поэзия » Другая
591 0 0


Тя няма на кого да се оплаче,
няма рамо, на което да положи своята глава.
Няма на кого да подари сълзите си, 
сълзи от мъка и неволя - сълзите на една жена. 

© Теодора Кехайова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??