Jan 8, 2012, 7:08 PM

Малкото, което ми остана 

  Poetry » Other
612 0 0


Тя няма на кого да се оплаче,
няма рамо, на което да положи своята глава.
Няма на кого да подари сълзите си, 
сълзи от мъка и неволя - сълзите на една жена. 

© Теодора Кехайова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??