8.01.2012 г., 19:08 ч.

Малкото, което ми остана 

  Поезия » Друга
686 0 0


Тя няма на кого да се оплаче,
няма рамо, на което да положи своята глава.
Няма на кого да подари сълзите си, 
сълзи от мъка и неволя - сълзите на една жена. 

© Теодора Кехайова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??