18 июл. 2008 г., 15:20

Малкото ми слънчице 

  Поэзия » Для детей
811 2 3

Слънчице малко пред очите ми грее,
с една близалка в устата се смее.
Бърбори неспирно и въпроси задава,
скача, играе по цял ден до забрава!

© Мария Ламбова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??