Jul 18, 2008, 3:20 PM

Малкото ми слънчице 

  Poetry » For kids
813 2 3

Слънчице малко пред очите ми грее,
с една близалка в устата се смее.
Бърбори неспирно и въпроси задава,
скача, играе по цял ден до забрава!

© Мария Ламбова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??