8 мар. 2013 г., 10:29  

Мама 

  Поэзия
396 0 6

Откакто се родих, ме обичаш ти, 

та и преди това ме галеше с ръка.

Порасна твойта дъщеря и през всичките години 

ти, мамо, ми даде своята душа!

Щом заплача, идваш ти и усещаш болката ми!

Щом се смея, си щастлива повече от мен дори!

Благодаря ти, мамо!... 

Целувам твоята ръка и те обичам повече

от всичко на света!!!

 

 

 

 

© Десислава Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??