Пристъпваш тихичко сега,
красива, нежна и добра,
прекрасна мила майчица.
До мен си винаги
една-единствена – приятелка.
Когато нещо ми тежи,
пристъпваш тихо
и говорим ли, говорим до зори.
Не мога с нищо,
аз да те меня, за мен – Ти си Една.
Всеки ден грижиш се за мен,
решаваме заедно всеки проблем.
Ръка за ръка ще вървим
и всички грижи ще победим.
Майка мила и добра – перфектната жена!
© Виктория Василева Все права защищены