Mar 21, 2010, 6:52 PM

Мамо 

  Poetry
538 0 0

Пристъпваш тихичко сега,

            красива, нежна и добра,

            прекрасна мила майчица.

            До мен си винаги

            една-единствена – приятелка.

            Когато нещо ми тежи,

            пристъпваш тихо

            и говорим ли, говорим до зори.

            Не мога с нищо,

            аз да те меня, за мен – Ти си Една.

            Всеки ден грижиш се за мен,

            решаваме заедно всеки проблем.

            Ръка за ръка ще вървим

            и всички грижи ще победим.

            Майка мила и добра – перфектната жена!

 

 

© Виктория Василева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??