13 окт. 2009 г., 16:40

Мамо, аз си идвам у дома! 

  Поэзия
625 0 2

Мамо, аз си идвам у дома!
Колко, колко дълго съм жадувала

пак да те прегърна, през нощта

мислено безкрай съм те целувала.

Мамо, аз си идвам у дома!

Колко плач и сълзи тук е имало...

Стаята ми пълни се с тъга,

за това, което е отминало.

Мамо, аз си идвам у дома!

Като клетка ме обгражда здрача.

Иска ми се да не съм сама...

Иска ми се да не плача...

 

Но сега аз идвам у дома!

Който и от мен да се отрича,

стига ми прегръдката една...

Само, Мамо, ти да ме обичаш!

© Стефка Крушарова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??