27 дек. 2006 г., 17:19

Мария Магдалена 

  Поэзия
602 0 4
Събличай се!
Свали от себе си последната преструвка.
Затвори очите, отпусни се.
Приготви се за най-истинската си целувка.
Позволи й да те преоткрие.
В тъмното с коси ще те докосна.
И пред тебе ще застана чисто гола.
Без илюзии, без да съм опасна,
без горчилката на всекидневната отрова.
Събличай се!
Не, няма страшно.
Много болка съм ти причинила.
Но виждал ли си мен, онази Малката,
скрила във очите си Мария.
Не си ми първия.
И грешна съм, признавам.
Но като Магдалена съм склонила поглед,
пред обичта ти мъжка се предавам
и коленича... за мене си Спасител.

© Марина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Много е хубаво,напишете още нещо за Магдалена
  • Обичащо и нежно, хубово е ...

    Поздрав и усмивка за теб.
  • Затвори очите, отпусни се.
    Приготви се за най-истинската си целувка.
    Поздрави!
  • Много ми хареса!!! Поздрави, Марина, за силата да поискаш опрощение от човека, който обичаш!!!
Предложения
: ??:??