4 мар. 2017 г., 23:21

Мартеници 

  Поэзия
472 5 13

Бяло и червено - разцъфнала дъга

в нощ усамотена. Кръв върху снега.

 

Бяло и червено - зов за свобода! 

Огнище омъглено. Пророческа следа.

 

Бяло и червено - везано хоро.

Пролетна промяна. Магия за добро.

© Стойчо Станев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??