Ти си машина с броня и шина,
в теб любов няма, но аз изпитвам голяма.
Защо в живота ми попадна ти,
измама крият външните черти.
Ти си машина с броня и шина,
в теб любов няма, но аз изпитвам голяма.
Аз те мислих за автоматичен,
но ти си електричен.
© Диана Радулова Все права защищены