25 мая 2010 г., 19:17

Маска 

  Поэзия
598 0 2

Не ме познаваш – всеки път съм друга.

Така мога да те омая и след това без проблем да те оставя.

Забрави ли, че мога ако искам с теб до сутринта да си играя.

Питай ме – защо го правя?

Питай ме – как от мила в дива котка се преобразявам!

Изглеждам ти наивна – е, това е маска.

Аз съм провокативна – но не за който падне!

Е, позна ли ме? Не, нали!

Така е, защото съм доста потайна.

Не се мъчи – всичко ще забравя.

Днес съм с теб - правя лудории,

а утре с друг мога да те заменя.

Не съм кучка, животът ми го повелява!

© Валиша Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??