Изчислих те.
В уравнение
от две известни
и безброй неизвестни
намерих равното.
Нула.
С теб свършва всичко...
... и всичко започва.
Имагинерно число си.
Обратна реалност.
Нула плюс Любов
под общ знаменател.
Математика.
Или просто синтаксис...
... на чувствата.
© Ол Все права защищены
Пиндичка, радвам се да те видя човеко!