4 янв. 2008 г., 15:28

Математична анатомия 

  Поэзия » Другая
1651 0 40

ЕДНО е крехкото, човешкото сърце.

ДВЕ - душите ни, но слети във едно.

ТРИ - сърце, душа и чувства, взети заедно.

ЧЕТИРИ са половинките, преплетени в кълбо.

ПЕТ (и много повече) - целувки от любов.

ШЕСТ са две сърца със три пъти доверие.

СЕДЕМ, казват, е щастливото число.

ОСЕМ (може би) - капаните на времето.

ДЕВЕТ пъти (даже няколко по толкова)

е обричане на две души във вечността.

ДЕСЕТ пъти по хиляда да е силна обичта ни...

Май това е математиката на човешката душа.

© Петя Кръстева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??