20 мая 2015 г., 21:11

Матрак и куфар 

  Поэзия » Юмористическая
528 0 13

Тази вечер ще си легна рано.

Нямам бира. Нямам и мерак.

В портфейла ми е пусто, празно.

Купих ти рекламен, нов матрак.

 

Аз ще легна тихо на дивана.

Ти въргаляй се върху матрака нов.

Искам утре, рано, като стана,

куфарът ти стар, да е готов.

© Ник Желев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??