May 20, 2015, 9:11 PM

Матрак и куфар 

  Poetry » Humour
530 0 13

Тази вечер ще си легна рано.

Нямам бира. Нямам и мерак.

В портфейла ми е пусто, празно.

Купих ти рекламен, нов матрак.

 

Аз ще легна тихо на дивана.

Ти въргаляй се върху матрака нов.

Искам утре, рано, като стана,

куфарът ти стар, да е готов.

© Ник Желев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??