18 дек. 2008 г., 22:06

Мечта 

  Поэзия » Любовная
677 0 3

Защо така постъпи, скъпи, ми кажи,

защо загуби всичко между нас

и даже това, което ми подари,

защо остави ме да плача

след теб, след студа,

защо ми позволи да се влюбя

и то в една мечта...

© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??