Dec 18, 2008, 10:06 PM

Мечта 

  Poetry » Love
685 0 3

Защо така постъпи, скъпи, ми кажи,

защо загуби всичко между нас

и даже това, което ми подари,

защо остави ме да плача

след теб, след студа,

защо ми позволи да се влюбя

и то в една мечта...

© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??