Мечта
Очи затварям - теб те няма.
А искам да изгрееш в тъмното.
С поглед да ме стоплиш,
с усмивка да ме галиш
и после да се спускаме по стръмното.
Да се гоним... преднина да ми дадеш,
но после да ме хванеш
и с ръце да ме обгърнеш,
да ми кажеш: "Забрави за стръмното!
Бягай колкот щеш!
Ще те следвам даже и в отвъдното!"
© Наталия Все права защищены