11 сент. 2006 г., 12:49

Мечта 

  Поэзия
754 0 2
Мечта

Нощта настъпва, ласка нежна искам,
но ти надалече, копнежа си притискам.
Звездата пада, сърцето ми крещи:
обичам те, желаята те, до мен бъди.
Заспивам и сънят приветствам,
лицето милвам, устните изпивам.
И тази нощ сме заедно - разделени,
и този път в едно сме слени.
До мен сега мечтая да си ти,
да избършеш моите сълзи.
Ела при мен, но не в съня,
това остана ми едничката мечта...

© Аглика Кирякова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • И аз ти желая сбъдване на мечтите...
  • Наистина е като нежна ласка Страхотен стих. А мечтите ги има, за да могат да се сбъднат някой ден... дано твоята успее да стане реалност.
Предложения
: ??:??