23 сент. 2009 г., 23:24

Мечта 

  Поэзия » Любовная
837 0 1

                                   (На един сън)

Ах, как пак искам да те видя,

да ме ослепят красивите твои очи.

Да се потопя пак в неустоимия им блясък,

озаряващ моето небе...

Косата твоя пак да ме обгърне,

да ме завие като пролетна роса.

Прегръдката ти нежна да ме стопли,

както прави Слънцето с деня...

В съня си всеки ден те гледам.

Хубава си както преди,

иска ми се всичко да не свършва

и да не отварям никога мойте очи.

© Герасим Григоров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??