24 нояб. 2012 г., 12:04

Meчта 

  Поэзия » Другая
841 0 0

Отчаяно мечтата ми разпери

крехки и неопитни крила,

обречена, сама, изплашена трепери

от първия си полет във реалността.

 

Устремена към далечни небеса,

ще я зашлаши не една стрела,

но долу, в полето от хартиени цветя,

няма никога да се завърне, така си обеща.

 

22.11.2012г.

© Алиса Севелоу Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??