Nov 24, 2012, 12:04 PM

Meчта 

  Poetry » Other
759 0 0

Отчаяно мечтата ми разпери

крехки и неопитни крила,

обречена, сама, изплашена трепери

от първия си полет във реалността.

 

Устремена към далечни небеса,

ще я зашлаши не една стрела,

но долу, в полето от хартиени цветя,

няма никога да се завърне, така си обеща.

 

22.11.2012г.

© Алиса Севелоу All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??