23 янв. 2006 г., 20:09

Мечта 

  Поэзия
630 0 0

Имам си една мъничка мечта,

                     хората да не се мразят по света.

                     Мечтая си също и за любовта,

                     която е най-прекрасното нещо на  света.

 

 

                     Как ми се иска животът

                     за нас да е като приказка,

                     без начало и край,

                     и всичко да бъде като в рай.

                     Но животът не е такъв за какъвто се      представя,

                     напоследък светът все по-жесток става

 

© Христо Бонев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??