Имам си една мъничка мечта,
хората да не се мразят по света.
Мечтая си също и за любовта,
която е най-прекрасното нещо на света.
Как ми се иска животът
за нас да е като приказка,
без начало и край,
и всичко да бъде като в рай.
Но животът не е такъв за какъвто се представя,
напоследък светът все по-жесток става
© Христо Бонев Всички права запазени