4 февр. 2010 г., 14:18

Мечта 

  Поэзия » Любовная
991 0 5

Погледни в очите ми, очите никога не лъжат,

усети целувката ми по-дълбока от вселена,

надникни в душата ми и виж болката ми,

болка от мълчанието ти, празния ти поглед,

без капка любов за мен, това ме убива, убиват

целувки, напоени с лед, студено е, стопли ме, моля те,

аз разтворих своето малко сърчице, а ти го мачкаш

и пречупваш го на две.

Безсилие и страх обземат мен, страх ме е, треперя

и няма кой да разбере малкото момче с разбитото сърце,

самотата поглъща цялото ми същество и аз се моля само за любов,

животи, хора и съдби много има по

света, но за мен ти си единствена в света,

не спирам да търся очите ти, не спирам да вярвам в

мечтата си, мечта със теб да споделя живота си до края на света.

© Красимир Димов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??