1 авг. 2015 г., 21:08  

Мечта 3 

  Поэзия » Любовная
273 0 0

В знойно тучно лято

на мен си ти мечтата.

Но не си ли само блян,

неумело скрила своя свян?

 

И за мен си небесна благодат,

избави ме от тоя ад -

спаси ме от тая самота,

дари ми малко красота.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??