10 апр. 2010 г., 22:03

Мечта 

  Поэзия » Другая
697 0 5


Мечтата ми е да летя

със птиците в небето.

Да кацам и отлитам,

когато аз поискам.

Да съм безгрижна и щастлива

и в утрото игриво

да бъда най-красива.

Да гледат хората,

да гледат и мечтаят

за полета на птицата.

 

© Красимира Гицова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??