Apr 10, 2010, 10:03 PM

Мечта 

  Poetry » Other
688 0 5


Мечтата ми е да летя

със птиците в небето.

Да кацам и отлитам,

когато аз поискам.

Да съм безгрижна и щастлива

и в утрото игриво

да бъда най-красива.

Да гледат хората,

да гледат и мечтаят

за полета на птицата.

 

© Красимира Гицова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??