Мечтата ми е да летя
със птиците в небето.
Да кацам и отлитам,
когато аз поискам.
Да съм безгрижна и щастлива
и в утрото игриво
да бъда най-красива.
Да гледат хората,
да гледат и мечтаят
за полета на птицата.
© Красимира Гицова Всички права запазени
приятен полет (: