Кое е сърцето на живота ми?
Един сън... А, в какъв цвят?
В този на любовта, в твоя...
Къде е палтото ми? В теб...
Люлее се като въздух за пшеница -
моята любов към твоята и двете сливат се,
и приспивайки се, събуждайки се
в една шептят...за тази мечта на любовта.
1994 год.
© Тита Все права защищены