29 июл. 2015 г., 09:34  

Мечта за промяна 

  Поэзия » Гражданская
363 1 0

Имам си мечта -

България да променя -

бандитите да са в затвора

и нова страница да отворя

в историята народна -

от чужди сили да е свободна

нашата родина

още таз година,

хората в чужбина да не бягат

и коланите пак да не затягат.

И вечна пролет в нашите души

волно да затрепти!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??