19 июл. 2007 г., 22:14

Мечтай...ме 

  Поэзия
961 0 7
Искам да ме гледаш. Отдалече.
И да ме мечтаеш...
А после, приближавайки се, приказно,
все по-истински да ме желаеш...
И аз ще се усмихна
и бавно ще пристъпя.
А ти ще продължаваш да мечтаеш...
И с ум от полуда загубен...
нека какво вършиш - не знаеш...
О, да, мечтай ме!
И аз ще се усмихна. Пак.
Искрено отново ти желай ме...
и аз ще съм щастлива.
Че не си ме измечтал...

© Ани Ракова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??