29 дек. 2007 г., 18:13

Мечтание 

  Поэзия
829 0 11
        Мечтание

Страхотна тишина
Невероятна празнота...
Черно, тихо... Без луна.
Особен хлад...
Среднощен повей.
Целувам...
Топло, гальовно...
Оставям следи...
За падащи звезди.
Без остатък изгаряме...
Страст, жадуваща за тръпка.
Тръпка... събуждаща сетивата.
Реални... Мечти...
Мечтай ме!

© Дани Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??