4 апр. 2009 г., 20:23

Мечтание 

  Поэзия » Любовная
1656 0 20

 

На нова утрин пролетно дихание,

пробужда ни за нов живот...

Слънчев лъч запалва своето сияние,

на мястото на чезнещата нощ...

 

На цветове, напъпили, ухания,

на славейови трели песента,

кристалчета роса - очарование,             

вълшебство, свежест, красота...

 

Копнеж, зараждащ се в душата;

назрели чувства, трепети, желания,

вълнение и нежност пълнят сетивата -

любов ли е това, или мечтание...

 

 

© Анахид Чальовска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??