26 дек. 2019 г., 08:15

Мечтата на всяка жена 

  Поэзия » Любовная, Эротическая
1273 0 0

Ще започна от най-мръсното,

От това, от което най-много се срамуваш.

Ще целувам всичките ти недостатъци,

Докато започнеш ти да ги сънуваш.

Ще ти повтарям, че със тях си истинска,

И най-вълшебна в моите очи.

Че те са моите орисници,

И по тях колко те обичам личи.

Ще галя всяка плът, която ненавиждаш,

А мен най-съкровено ме възбужда.

И когато вече не умееш да спреш да го искаш,

Ще осъзнаеш, че от тези недостатъци имаш най-много нужда.

 

© Някоя Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??