Ще започна от най-мръсното,
От това, от което най-много се срамуваш.
Ще целувам всичките ти недостатъци,
Докато започнеш ти да ги сънуваш.
Ще ти повтарям, че със тях си истинска,
И най-вълшебна в моите очи.
Че те са моите орисници,
И по тях колко те обичам личи.
Ще галя всяка плът, която ненавиждаш,
А мен най-съкровено ме възбужда.
И когато вече не умееш да спреш да го искаш,
Ще осъзнаеш, че от тези недостатъци имаш най-много нужда.
© Някоя All rights reserved.