30 дек. 2018 г., 18:12

Мечтая 

  Поэзия
752 4 4

Мечтая да съм облачно - лирична.

Във хребета на думите ти да се спъвам.

От тях да ставам цветно - иронична.

В мълчанието ти въздишки да огъвам.

 

Да те обвия в слънчево одеяло.

Във вените ти лава да разливам.

Да те разтапям със горещото си тяло.

Усмивките си в твойте устни да укривам.

 

И пак стоманено студен да чезнеш в тишина.

Във студ и зной по теб отново да кървя.

С кристали да издигаш ледена стена.

Във нея огън и вода изкусно да вградя. 

© BennG Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??