1 июн. 2010 г., 11:03

Мечти 

  Поэзия
806 0 5

Мечтая за нови, далечни земи,

мечтая за слънце, красиви страни,

за песни сърцати, места романтични,

за хора засмени, красиви, различни...

 

Живея щастливо с мечти обладана,

за обич далечна, от слънце огряна.

В мечтите се връщам пак там и там

мечтая, обичам и друго не знам!

 

Животът е тежък,  задушлив

като дим лепкав и сив

и, липсват ли красиви мечти,

душата просто умира, нали?!

 

За да спасим наш'те сърца,

нека помечтаем, дори на шега!

Ще се почувстваме млади, красиви,

влюбени във всичко

и най-вече - щастливи!

 

 

 

© Nina Toshich Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??