Мечтая за нови, далечни земи,
мечтая за слънце, красиви страни,
за песни сърцати, места романтични,
за хора засмени, красиви, различни...
Живея щастливо с мечти обладана,
за обич далечна, от слънце огряна.
В мечтите се връщам пак там и там
мечтая, обичам и друго не знам!
Животът е тежък, задушлив
като дим лепкав и сив
и, липсват ли красиви мечти,
душата просто умира, нали?!
За да спасим наш'те сърца,
нека помечтаем, дори на шега!
Ще се почувстваме млади, красиви,
влюбени във всичко
и най-вече - щастливи!
© Nina Toshich Todos los derechos reservados