28 дек. 2008 г., 10:02

Мечтите не спят от книгата Мечтите не спят 

  Поэзия » Любовная
857 0 2

 

Мечтите в мен не спят,

макар някои да не се сбъдват.

Тогава сълзите ми текат

и търся отново моя път.

Дори за някои да спрат,

мечтите в мен не спят!

© Emil Angelov Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??