12 авг. 2022 г., 08:35

Мечтите не умират 

  Поэзия » Другая
321 0 0

не казвай сбогом

аз виждам в погледа

в очите ти искра

искра която пали

бурен огън а огънят

бушува във сърцето

там разумът не струва

пукната пара

разбрах, мечтите

трябва да се сбъдват

дори когато огъня

изпепелява и боли

не казвай сбогом

защото си единствена,

последна, вечна

не казвай .... моля те

мечтите не умират

 

 

 

 

© Ник Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??