Мечтите отпътуват без билети,
на кораби с опънати платна
преплават океани и морета,
делят небето с птичите ята!
Достигат хоризонта, който свети
и пристан е за смелите мечти,
а там криле им дават ветровете,
да може всяка пак да полети!
© МАРИАН КРЪСТЕВ Все права защищены